ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ?

  1. Εδώ και αρκετό καιρό ακούω διάφορα σενάρια για το 2012.Για την καταστροφή της γης-ότι έρχεται το τέλος του κόσμου-ότι άλλοι ετοιμάζονται να φύγουν από τη γη γιατί θα πέσει πάνω της κομήτης( έχουν βρει και άλλο πλανήτη για να πάνε),άλλοι αναφέρονται στο ημερολόγιο των mayas και λένε ότι αφού τελειώνει 21-12-2012 εκεί τελειώνει και ο κόσμος και άλλα πολλά. Εντελώς τυχαία όλα αυτά <<βγαίνουν>> από Αμερικάνους ή Άγγλους <<διαβασμένους>> και δυστυχώς παρασερνουν πολύ κόσμο μαζί τους σ'αυτό το "τρυπακι".Ίσως και κάπου μέσα σε όλα αυτά να υπάρχει μια αλήθεια.Δεν ξέρω τι κάνουν η τι λένε τα αμερικανάκια η τα αγγλακια η οποίος άλλος θέλει,εγώ ξέρω ότι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ έχουμε υποχρέωση να ρίξουμε μια ματιά στα ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ μας. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ είναι χωρίς αμφιβολία μια ματιά στο μέλλον αφού πρώτα δούμε τα σημάδια του σήμερα. Καταστάσεις που ζούμε τα τελευταία χρόνια
    Ας αρχίσουμε μ΄αυτά που γίνονται στις μέρες μας. Έχω την εντύπωση με τα λόγια του ΙΩΑΝΝΗ ότι η τέταρτη σφραγίδα έχει ήδη ανοίξει ....


    Η τέταρτη σφραγίδα - Το ωχρό άλογο

    7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζώου λέγουσαν, ῎Ερχου καὶ βλέπε. 8 Καὶ εἶδον, καὶ ἰδού ἵππος ὠχρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ ὠνομάζετο Θάνατος, καὶ ὁ ῞Αδης ἠκολούθει μετ᾽ αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη εἰς αὐτοὺς ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς νὰ θανατώσωσι μὲ ῥομφαίαν καὶ μὲ πεῖναν καὶ μὲ θάνατον, καὶ μὲ τὰ θηρία τῆς γῆς.
Ερμηνεία : Τότε ο Ιωάννης άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα και άκουσε το τέταρτο ζώο που έμοιαζε με αετό να του λέει, Έλα και δες. Τότε ο Ιωάννης είδε ένα άλογο κιτρινοπράσινο και τον αναβάτη του που το όνομά του ήταν Θάνατος.

Απο κοντά ακολουθούσε ο αδης, για να δέχεται ομαδικά τους νεκρούς που άφηνε πίσω του ο Θάνατος. Και οι δύο μαζί Θάνατος και ’δης, είχαν εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης, να φέρουν το θάνατο με τέσσερις τρόπους.

Με ρομφαία, που σημαίνει τον φόνο με οποιοδήποτε συμβατικό όπλο, με πείνα που συνοδεύει τους πολέμους, με θάνατο που μπορεί να προκαλείται με αρρώστιες και ακόμη με μικροβιακό και χημικό πόλεμο και με τα θηρία της γης, που είναι τα αεροπλάνα, τα ελικόπτερα και τα άρματα μάχης.

Τα ωχρό άλογο και ο αναβάτης τους, συμβολίζουν τον πόλεμο που έχει σαν αποτέλεσμα, τον ομαδικό θάνατο των ανθρώπων, γι αυτό και φανερώνει τον ’δη να ακολουθεί από κοντά για να καταπίνει τους νεκρούς.


Το ωχρό άλογο συνεχίζει τον καλπασμό του και επισκέπτεται διάφορα κράτη και ακούμε τις θριαμβολογίες των αντιπάλων, που ανακοινώνουν τον αριθμό των θυμάτων με μεγάλη τους χαρά και ευτυχία και ο ’δης συνακολουθεί για να καταπιεί τους σκοτωμένους, ομαδικά.

Κατά την επταετία του αντιχρίστου θα φανερωθεί το ωχρό άλογο με όλη του την αγριότητα και ο αναβάτης τους, ο θάνατος, στη μεγαλύτερή του δραστηριότητα. Ο Αντίχριστος θα έχει σαν σύνθημα την ειρήνη, αλλά ειρήνη δεν θα μπορέσει να φέρει ποτέ. Επειδή όταν λέγωσιν Ειρήνην και ασφάλεια, τότε επέρχεται επ αυτούς αιφνίδιος όλεθρος. Α Θεσσαλονικείς ε:3

Κρατήστε αυτό (τελευταία παράγραφος
). Σε ποιον παει το μυαλό μας ? Ποιον ονομάζει <θανατο >καθήμενο στο ωχρό άλογο? ΠΟΙΟΣ ΣΦΑΓΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ?